Met mijn voorlichting ‘Francien laat je tieten nog eens zien!’ deel ik mijn persoonlijke verhaal. Waaruit ik veel wijze lessen heb geleerd. Nu is het tijd om daar anderen deelgenoot van te maken.

Ik ga tijdens mijn voorlichting in op het ontvangen van seksueel getint materiaal en welke verantwoordelijkheden dat oplevert (namelijk dat je het niet verder verspreidt, als je daarvoor geen toestemming hebt.” En wat de gevolgen zijn van victim blaming. Juist het doordelen dient ontmoedigd te worden, niet het ontdekken van de eigen seksualiteit door middel van online (gezond) seksueel gedrag.

Een heel lesuur stilzitten vindt niemand leuk en ik al helemaal niet. Daarom heb ik bewust gekozen voor een interactieve presentatie. Waarbij ik continue het gesprek aan ga door middel van passende voorbeelden en video’s die aansluiten bij de onderwerpen die ik behandel. Ik laat leerlingen(, leraren, ouders) situaties – waarin iedereen terecht kan komen – naspelen om op die manier meer begrip te krijgen voor elkaar. Met een stukje inlevingsvermogen, brutaliteit en humor maak ik ongemakkelijke onderwerpen bespreekbaar. Dit levert vaak herkenning op.

Wilt u mij inhuren als voorlichter neem dan gelijk contact op en/of vraag vrijblijvend een offerte aan!